Заведения

Ресторантът със слънчева градина към него, очаква своите гости, за да започнат деня си с питателна и разнообразна закуска. Обядът е посветен на вкусни, домашни ястия, а за вечеря - на чашата вино би подхождала и вкусна черноморска риба. В преди обедните или след обедните часове е време за коктейл или чаша ароматно кафе – на ход е Лоби бар the LØDGE.

Забавления

Време е за басейн, за слънчеви бани и много спомени. На Ваше разположение е басейн със зона за воден масаж, както и детски басейн с фонтан към него. Плажните игри са любими на малки и големи, не ги пропускайте! И още едно наше, приказно кътче...покривът! Просто вземете чаша вино и се насладете на изгрева или залеза – поразяващо необикновенни са! Направете снимка, помечтайте или просто се насладете на момента. Обещаваме много изненади това лято, точно там!

"Прекрасно място за семейна ваканция."

Прекрасна семейна ваканция. Всичко ни хареса. Чистота в хотела, вежлив и услужлив персонал. Всички служители бяха усмихнати.

Нели

"Превъзходен"

Персоналът беше изключително любезен. Стаята беше огромна и много удобна. Местоположението на хотела е чудесно - на пешеходно разстояние има всичко необходимо. Закуската беше вкусна, но сравнително еднообразна при по-дълъг престой.

Оля

"Великолепен"

Страхотно местоположение с лесен достъп до забележителностите в града. Хотелът беше много чист, стаите бяха великолепни. Оборудвани с всичко, от което имахме нужда. Леглата бяха много удобни, чаршафите чисти. Персоналът беше изключително мил, позволиха ни да останем при басейна и да ползваме паркинга, дори след като освободихме стаята.

Гергана